Deviens co-actionnaire de MOYU. Inscris-toi pour un accès early pour actionnaires en avance" ?

Dennis Storm x MOYU

Ontdek wat minimalisme voor jou kan betekenen.

Dennis Storm en MOYU hebben de handen ineengeslagen en samen een inspirerende, driedelige serie uitgebracht. De boekjes zijn gemaakt met een mix van liefde voor de natuur – zoals je van ons gewend bent – en met het minimalistische gedachtegoed van Dennis Storm. Ontdek wat een minimalistische leefstijl voor jou persoonlijk kan betekenen en creëer meer ruimte, tijd en aandacht voor de dingen die er écht toe doen in jouw leven.

De collectie

12 Maanden: Minimalisme (Werkboek) | Dennis Storm x MOYU | Ringband A5

12 mois de Minimalisme (Cahier d'exercices) | Dennis Storm x MOYU | Carnet à anneaux A5

29.95

(2)

The Notebook: Dennis Storm x MOYU | Ringband A5

Dennis Storm x MOYU | The Notebook | Carnet A5 avec reliure à anneaux

26.95

(5)

The Agenda: Dennis Storm x MOYU | Ringband A5

The Week Planner : Dennis Storm x MOYU | Carnet à anneaux A5

29.95

(5)

De Minimalist Bundel: Dennis Storm x MOYU | Ringband A5

Le Pack Minimalisme : Dennis Storm x MOYU | Carnet à anneaux A5

79.95

(4)

12 Maanden: Minimalisme– Leer in twaalf maanden tijd hoe je minimalistischer kunt leven met dit praktische werkboek vol inspirerende en uitdagende opdrachten. Dennis Storm inspireert je om over te stappen naar een leuker en makkelijker minimalistisch(er) leven.

The Notebook – Ontdek duurzaam steenpapier met dit uitwisbare en multifunctionele notitieboekje. Het design past bij het minimalistische gedachtegoed en de pagina’s in dit boekje zijn minimaal 500 keer uitwisbaar (en dus herschrijfbaar!).

The Week Planner - Plan dagen, weken, maanden of zelfs het hele jaar vooruit met deze speciale uitwisbare agenda! Met The Week Planner kun je jouw dagen precies zo plannen als jij het wilt. Gaat een afspraak niet door? Wis ‘m uit! En als het (school)jaar voorbij is, kun je ‘m gewoon opnieuw gebruiken!

The Minimalist Bundel - Dit is dé bundel voor iedereen die minimalistischer wilt (leren) leven en meer ruimte wilt creëren voor de dingen die er echt toe doen in het leven. Deze bundel bevat het werkboek 12 Maanden: Minimalisme, The Notebook en The Week Planner!

Meer met minder

Minimalisme ga je omarmen als levensstijl waarbij je bewuste keuzes maakt, zodat je meer ruimte, energie en aandacht kunt hebben voor de écht belangrijke dingen in het leven – geluk, liefde en vrijheid. Zo is ontspullen een goed begin, maar zeker niet het einde. Hoe meer je ‘nee’ kunt zeggen tegen overdaad, consumentisme en dingen die meer energie kosten dan ze opleveren, hoe meer voldoening je uit het leven zult halen!

Wat maakt deze boekjes zo speciaal?

De boeken uit de Dennis Storm x MOYU collectie zijn milieuvriendelijk geproduceerd en kunnen ook nog eens jaren meegaan. Echt? Ja, echt! De pagina’s zijn gemaakt van innovatief steenpapier, wat steviger en gladder aanvoelt dan regulier papier. Daarnaast kan je de inkt volledig en vlekkeloos uitwissen met een vochtig doekje.

Per verkocht boekje planten we een boom in samenwerking met onze partner Trees For Kenya. Daarnaast zijn deze Dennis Storm x MOYU boekjes verbonden aan de non-profit organisatie Club Kakatua. Club Kakatua lanceert en ondersteunt projecten waarmee we onze planeet groener en gezonder maken.

Dennis Storm X MOYU

Dennis Storm en MOYU hebben elkaar gevonden in een gedeelde missie: laten we meer aandacht hebben voor de dingen die ertoe doen. Onze familie, onze vrienden, maar ook de natuur en onze leefomgeving. Waar MOYU zich inzet voor een duurzamere wereld, focust Dennis meer op een minimalistische leefstijl. Roel (oprichter van MOYU) en Dennis wilden deze twee krachten te bundelen en zo ontstond het idee om een reeks boekjes te ontwikkelen.Het probleem van de papierindustrieMaar liefst 40% van de bomenkap wordt gebruikt voor de papierindustrie en deze industrie is verantwoordelijk voor ruim 7% van de mondiale CO2 uitstoot. Dat moet en kan anders. Roel is 2 jaar geleden MOYU gestart met als grote doel papierverspilling tegenaan middels het gebruik van steenpapier. Op deze pagina lees je meer over hoe MOYU papierverspilling tegengaat en wat we doen om nieuwe ecosystemen te creëren.Het ultieme doel?Dennis: “Save the fucking planet! Dat is erg hoog gegrepen, maar stel dat we bescheiden inzetten op pak ‘m beet 10.000 mensen die vanaf nu nooit meer een nieuw notitieboek of agenda hoeven te kopen. Wellicht geen goed model om bakken met geld mee te verdienen, maar daar gaat het ook niet meer om in de wereld waar wij naartoe werken.”

Roel voegt toe: “Ik denk dat mensen vaak bang zijn dat ze iets moeten inleveren als ze duurzamere keuzes willen maken, maar eigenlijk is het tegenovergestelde waar. Juist door minder en bewuster te kopen en leven, creëer je meer ruimte voor de dingen die er écht toe doen in je leven. En hoe mooi zou het zijn als steeds meer mensen dat gaan ervaren voor zichzelf?”

Leven vanuit het minimalistische gedachtegoed is een grote stap in de goede richting om duurzame en gezonde(re) keuzes te maken voor niet alleen onszelf, maar voor de hele planeet.

Over Dennis Storm

Dennis Storm reisde van 2006 tot en met 2016 de wereld over voor zijn werk als programmamaker en presentator van verschillende reisseries. Hij is een groot liefhebber van architectuur en minimalisme en schrijft voor Uitgeverij Spectrum over de schoonheid van deze onderwerpen en wat ze voor ons kunnen betekenen bij het omarmen van een groene toekomst. Deze boeken heeft Dennis Storm nog meer op zijn naam staan:

Panier(0)

Votre panier est vide